Sfeervolle jazzy achtergrondmuziek voor uw privé party of bruiloft

Luister demo’s

Band boeken voor receptie

Relaxte jazzy achtergrondmuziek op uw trouwerij.

Indien u aan uw huwelijksreceptie wat extra cachet wilt geven is beschaafde goed klinkende easylistening jazz, gespeeld door geroutineerde musici, een goede oplossing. Ook de kleding van de muzikanten kan worden aangepast aan de status en aankleding van de locatie.

Meer audio/video

Video’s

Klanten meningen

“Een goede jazzband past overal. Dat bleek duidelijk op ons feestje op 16 september 2012. De locatie was een heel gezellig bruin café, de gasten waren een gemêleerd gezelschap en de muziek was van het easylistening-jazztrio ‘No Problem’. Dit laatste was inderdaad geen probleem en vooral erg goed. Het overheerste niet dus geen overstemming van de gasten en de nummers waren goed gekozen en uitstekend gespeeld. In onze uitnodiging stond “zoals een zondagmiddag kan zijn” en dat is helemaal waargemaakt, vooral door de heerlijke jazzy achtergrondmuziek. Trio bedankt!”
Leo & Fabia Hooykaas, Cafe Haze Burg, Ermelo

Klik hier voor meer dan 30 klanten reacties van AllebedrijvenIn

easylistening

Hoogwaardige referenties verstrekt door kritische klanten kunnen worden overlegd. De band bestaat meer dan 10 jaar en heeft in die tijd op de meest uiteenlopende evenementen gespeeld. Van deze ervaring kunt u profiteren. Professionele musici met conservatorium opleiding.

Meer reviews

Sitemap