Kerstfeest

Ook voor Kerstmis 2016 staat het Easylistening-jazztrio ‘No Problem’ weer in de steigers om voor de verschillende bedrijven de Kerstborrel te verzorgen. Het neerzetten van een gezellige sfeer tijdens kermis aangepast aan de wensen van de gastheer is bij deze achtergrond band in vertrouwde handen. Nooit te luid en met een breed programma.

Kerst repertoire (w.o. Jingle Bells, The Chrismas song, Rudolf the red-nosed reindeer, Winterwonderland, We wish you a merry Christmas, Let it snow, Feliz Navida, O Tannenbaum, etc.) wordt afgewisseld met jazzy evergreens (w.o. Fly me to the moon, Bye,bye blackbird, All of me, etc, ) en sfeervolle latin nummers ( w.o. The girl from Ipanema, What a difference a day made, How insensitive, Besame mucho, The shadow of your smile, etc, ).

Boek voor Kerstmis via de website www.easylistening-jazztrio.nl of bel voor meer info: 06-30048025

A.21

De kerstperiode is in aantocht. Dit is een geschikte gelegenheid om samen met uw collega’s en relaties een eindejaar- of kerstborrel te organiseren. Naast het zoeken van een geschikte locatie voor kerstmis is ook het boeken van een professionele kleine band voor live achtergrondmuziek van belang. B.v. een Jazz Trio dat met een breed en toegankelijk repertoire de juiste sfeer kan neerzetten. Een jazzbandje met een goede uitstraling en dat nooit te luid speelt. Zo iets is een visite kaartje voor uw bedrijf. Een kerstborrel op maat: ‘No Problem’