Omgeving-Hotel-New-York-Rotterdam-5

Het Jazz Trio ‘No Problem’ speelt a.s. vrijdag weer eens in Hotel New York prachtig gelegen op de zuidoever van de Maas. De pier, en dus ook het hotel, geeft een spectaculair uitzicht over de Maas en de nabijgelegen haveninstallaties.

Hotel-New-York-in-Rotterdam

Het hotel is gevestigd in het voormalige directiegebouw van de Holland-Amerika Lijn (H.A.L.) op de Kop van Zuid. Het massieve gebouw met veel Jugendstil motieven werd gebouwd in de periode 1901-1917.

HNY2

Het easylistening-jazztrio ‘No Problem’ speelt daar relaxte jazzy achtergrondmuziek bij een copieus diner. Muziek die nooit te luid gespeeld wordt en met een breed programma wordt uitgevoerd. Rustige relaxte akoestische live muziek waarbij een goed gesprek ongestoord blijft. Hoogwaardige easy listening!

Rotterdam 1120

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Band boeken voor achtergrondmuziek bij een diner. Relaxte achtergrondmuziek door het akoestische Jazz Trio ‘No Problem”. Optreden in Hotel New York te Rotterdam. Live achtergrondmuziek bij een lopend buffet. Feest bij pensionering en verjaardag. Band boeken voor jazzy muziek bij receptie en diner. Een jazzband met een aangenaam volume boeken. Jazzy achtergrondmuziek in Hotel New York. Live jazz bij een verjaardag en pensionering. Band boeken bij een receptie van een pensionering. Feest ter eren van een pensionering in Hotel New York te Rotterdam. Akoestisch bandje voor achtergrondmuziek.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++