Jazz trio met zang/drums boeken

Trio plus drums (Kwartet)

Het toevoegen van drums aan het trio bevordert de dynamiek.

Vooral voor de jazzliefhebber is dit de ideale formatie. Op jazz- en blues festivals speelt dikwijls dan ook het kwartet. Toegevoegde percussie maakt het ook gemakkelijker om op de muziek te dansen. Indien gewenst kan de drummer met brushes spelen; de muziek blijft swingen onder condities van een aangepast geluid niveau. Het te spelen programma en het gewenste geluidsniveau wordt vast gesteld in overleg met de klant. De muzikanten zijn hoog opgeleid (conservatorium), hebben veel ervaring en zijn buiten gewoon klant vriendelijk. Zij passen zich aan de situatie aan. Of er nu in een chique kasteel moet worden opgetreden 0f in een partycentrum, congres gebouw, huiskamer of privé tuin overal zal kleding, programma en geluid worden aangepast.

Trio met zangeres

.

Jazz trio met zang boeken geeft een speciaal effect.

Onze zangeres boeken kan in bepaalde situaties meerwaarde geven. Vooral als het een gelegenheid betreft waar de muziek niet als achtergrond dient bij het voeren van gesprekken, maar er bewust geluisterd wordt. Het optreden benadert dan meer een concert uitvoering. Een jazz trio met zangeres boeken leidt niet alleen tot het bekende repertoire van jazz standards en liedjes uit “The American Songbook”, maar ook jazz pop, recente pop liedjes en latin nummers waaronder samba’s en bossa nova’s. De inzet van een zangeres, met of zonder begeleiding, is ook zeer gewild bij een huwelijksceremonie of opening van een tentoonstellingen. Korte momenten, die een bepaald accent verlangen. Over het uit te voeren programma vindt dan duidelijk overleg plaats.

Trio met zang en drums (Combo)

Het toevoegen van drums aan het trio met zang is een aantrekkelijke mogelijkheid.

Een jazz trio met zang boeken waaraan drums zijn toegevoegd, leidt tot het jazz combo. Luister bv. naar het Combo lied “Night and day” en de dansmedley bij de audio. Vaak wordt de wens geuit om het feest rustig en met een kleine bezetting, meestal het Trio, te beginnen en later uit te bouwen naar een grotere formatie met zang en drums (Combo). Tijdens het binnenkomen van de gasten en tijdens de cocktail speelt dan het Akoestisch Trio dicht bij de ingang, dat schept een plezierige gastvrije sfeer. Het Combo wordt daarna vaak ingezet om de dans te starten of het feest mee af te sluiten. Het arrangement: eerst Trio en daarna Combo is dan ook bijzonder populair.

Ton-15

One man band!

Saxofoonmuziek waarbij de saxofonist (solo) live speelt met begeleiding vanuit een professionele geluid set met o.a. contrabas, piano en drums. Het repertoire is vergelijkbaar met het Trio en Kwartet programma. Het geluidsniveau wordt aan de omstandigheden aangepast.
Dit is een ideale oplossing wanneer er gebrek aan ruimte is of wanneer het budget niet een Trio/Kwartet formatie toelaat.
Prijzen reeds vanaf € 295,- !

O.a. afhankelijk van de afstand (vanaf stad Utrecht) en de duur van het optreden.

Voor meer info: klik hier

Sitemap