Akoestische achtergrond muziek voor receptie en diner

Luister demo’s

Receptie en diner

Live jazzy achtergrondmuziek op uw Nieuwjaarsborrel?

Jazzbandje inhuren voor uw bedrijfsfeest?

Met het stijlvolle akoestisch jazz trio ‘No Problem’ krijgt uw evenement een passende uitstraling. Ontspannen beschaafde plezierige achtergrond muziek op uw Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie of bij het binnenkomen van uw gasten tijdens een walking diner of diner aan tafel.  Voor een “after diner party” kan het trio eventueel uitgebreid worden met zangeres en drums en eindigt het feest uitbundig met het jazz combo ‘No Problem’. Geniet van het veelzijdige repertoire.

Meer audio

Video’s

Stijlvolle kleine band boeken

Meer video's

Klanten meningen

Beste Ton,
wij hebben een zeer tevreden gevoel overgehouden aan het diner in het Mövenpick Hotel Amsterdam. Het was de welkomstavond van ons internationaal congres en dat is altijd even afwachten hoe het loopt, maar het is een heel geanimeerde avond geworden. Dit was zeker ook te danken aan jullie geslaagde optreden. Het was voor ons een beetje een gok, omdat we jullie Trio van het internet hebben gekozen, maar het bleek uiteindelijk een prima keus. Mocht de gelegenheid zich voordoen, zullen we zeker weer contact met jullie opnemen. Hierbij een fotootje van het diner. Met vriendelijke groet, Anita Wolthers, Verbond van Verzekeraars.

Klik hier voor meer dan 30 klanten reacties van AllebedrijvenIn

easylistening

Hoogwaardige referenties

Het akoestisch jazz trio ‘No Problem’ bestaat ruim 10 jaar en heeft in die tijd voor veel bedrijven en (rijks)instellingen de muzikale omlijsting bij verschillende evenementen verzorgd. Dit betreft o.a. nieuwjaarsrecepties, kerstborrels, eindejaar diners, afscheid recepties, openingen, jubilea, netwerk bijeenkomsten, symposia, workshops, bedrijfspromotie bijeenkomsten.

Meer reviews

Sitemap