Buch direct bij de muzikant voor optimaal contact en voorbereiding!

Jazz band boeken voor receptie en diner

Rustige en gemakkelijk in het gehoor liggende jazzy live muziek

Voor het onderbreken van het Openingsmuziekje, klik hierboven op װ

Aangename achtergrondmuziek

Live muziek als omlijsting bij uw feest

Band boeken voor bedrijven en particulieren; voor netwerk bijeenkomsten, borrel, receptie en diner

Prettig geluidsniveau

Bij het voeren van een gesprek, maar ook voor een dansje!

Professionele musici met veel ervaring en een gevarieerd repertoire. Ideaal voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft

Luister demo’s

[fwdrap preset_id=”20″ playlist_id=”0″]

Wat u hier hoort is ook wat u krijgt als u ons inhuurt, maar dan met een nog veel mooier “live” geluid. Gespeeld door professionele musici met conservatorium opleiding en veel ervaring. Klantvriendelijk, met een zeer afwisselend programma en altijd met aangepast volume, zodat gesprekken niet gestoord worden. Indien gewenst,  kan het trio fluisterzacht spelen. Jazz trio gezocht met gemakkelijk in het gehoor liggende easylistening jazz? Probeer ons uit!

Live video’s

Het akoestisch jazz trio ‘No Problem’ past kleding, muzieksoort en programma altijd aan de gelegenheid aan. Of het nu gaat om een optreden in een chique kasteel (strak in het pak!) met de daarbij horende uitstraling of om een optreden in de huiselijke kring waar meer intimiteit gewenst is. Bandje gezocht voor relaxte achtergrond muziek? Neem dit jazz trio, u zult er geen spijt van krijgen.

Klanten bevindingen

“Erg goed. Prettige muziek met name voor bedrijven en recepties. De muzikanten zijn aangenaam en hebben goed zicht op de soort muziek die ze bij de gelegenheid moeten spelen. Dus gewoon TOP en een aanrader!”

Afscheidsreceptie Lid Raad van Bestuur van het Kadaster, in de balzaal van Paleis Het Loo. Reactie van: Grace Bouma, Secretaresse Raad van Bestuur

Klik hier voor meer dan 30 klanten reacties van AllebedrijvenIn

Voor solo saxofoon: klik hier

Enkele recente reviews uit Allebedrijvenin.nl

Beoordelingen Allebedrijvenin

Jamie Cullum (2)

Jamie Cullum

Harry Conick Jr.

Harry Connick Jr

Peter Cincotti

Peter Cincotti

Michael Bublé

Michael Bublé

Zeer gevarieerd programma.

Het easy listening jazztrio ‘No Problem’ (saxofoon, gitaar en contrabas) is verre van een standaard jazz trio zoals dat in jazz clubs en op jazzfestivals kan worden beluisterd, maar een op een breed publiek ingesteld easy listening orkest. Naast de bekende klassieke jazzliedjes zoals “Fly me to the moon”, “The Girl from Ipanema” en “Summertime” (Frank Sinatra, Ella Fitzgerald) staan o.a. ook softpop liedjes, filmsongs, Klezmer liederen, ouderwetse tango’s, vrolijke Dixie nummers, zomerse samba’s en funky grooves op het programma.

Hiernaast worden ook liedjes ten gehore gebracht die momenteel door de jonge garde gezongen wordt zoals “What a difference a day made” (Jamie Cullum), “Sway” (Peter Cincotti), “Have you met miss Jones” (Robbie Williams), “Feliz Navidad” (Michael Bublé) en “All of me” (Harry Connick Jr). Het uitvoeren van een gevarieerd repertoire in een jazzy/latin opvatting is de kracht van dit trio. U kunt zelf aangeven wat u het liefst hoort. Het programma wordt aangepast aan de gewenste sfeer!

Geluidsniveau.

Daar waar dit van belang is, kan dit akoestisch trio fluisterzacht spelen. Dat is hun specialiteit! Tijdens borrel, receptie en diner kan zonder stemverheffing een gesprek gevoerd worden. Verder blijkt dit trio een ideaal en origineel alternatief te zijn voor de bekende salon orkestjes of piano.

Dinner Dancing.

Graag een dansje maken tijdens het diner (Dine & Dance)? Dat kan en wordt gestimuleerd. Het trio speelt zo ritmisch dat het moeilijk is om de beentjes aan de vloer te houden. Luister naar de vele demo’s en zie de videofilms (Demo’s, zie Menu).

Mobiliteit.

Het Trio is zo mobiel dat het op verschillende plaatsen binnen de locatie kan optreden. Het komt vaak voor dat tijdens het verwelkomen van de gasten (cocktail) het bandje bij de ingang staat en zich daarna snel verplaatst naar de dinerzaal. Het Trio is echter geen looporkest!

Werkgebied in België.

Werkgebied_BELGIE-01_72

Werkgebied in Duitsland.

Werkgebied_DUITSLAND_72

Jazzband boeken voor receptie en diner

A. Aangename live achtergrondmuziek tijdens uw diner

Sfeervolle jazzy saxofoonmuziek om een dansje op te maken

De live muziek van ‘No Problem’ is een visite kaartje voor uw bedrijf. Bij een opening of jubileum is dit jazz trio met saxofoon een belangrijke factor bij het slagen van uw event. Jazzband boeken voor receptie en diner. Deze band kan fluisterzacht spelen als dit gewenst is maar ook uitbundig voor dans muziek zorgen.

B. Smaakvolle muzikale omlijsting van uw borrel, receptie en diner

De stijlvolle jazzband boeken voor receptie en diner

Live muziek boeken voor uw bedrijfsfeest vereist enige zorgvuldigheid. Het kan via een boekingsbureau of direct bij de artiest. Het laatste is niet alleen goedkoper maar vaak ook efficienter bij de voorbereiding van het event. De hoogwaardige referenties van ‘No Problem’ tot op de dag van vandaag garanderen betrouwbare service. Een jazzband boeken voor receptie en diner is bij ‘Noproblem’in goede handen. Hoge mate van klantvriendelijkheid. Stijlvolle achtergrondmuziek op aangenaam volume.

Sitemap