Hire a jazz  trio inhuren voor rustige sfeervolle achtergrond muziek

Luister demo’s

[fwdrap preset_id=”18″ playlist_id=”1″]

Wilt u een jazz trio boeken voor uw evenement De muziek die u hierboven kunt beluisteren hoort u ook op uw bijeenkomst. Het “live” geluid zal nog beduidend beter zijn. De uitvoerende musici zijn professionals met conservatorium opleiding en veel ervaring. Een hoge mate van klantvriendelijkheid en een gevarieerd programma.

Naast bekende klassiekers zoals ‘Fly Me to the Moon’, ‘The Girl from Ipanema’ en ‘Summertime’ staan ook andere genres op de speellijst. Zoals vrolijke Dixie nummers, zomerse samba’s en ouderwetse tango’s. Of luistert u liever naar eigentijdse tunes van jong talent zoals Jamie Cullum, Harry Connick Jr, of Michael Bublé? Ook die muziek maakt deel uit van het repertoire. Vooral bij de mensen (senioren) die van easylistening jazz uit de 60tiger jaren houden (american songbook) zullen nostalgische gevoelens naar boven komen.

Een jazz trioboeken voor uw een diner dansant is een aparte beleving; het volume kan daarvoor worden opgevoerd zodat op een duidelijk swingend muziekje gedanst kan worden. Verzoek nummers kunnen worden ingediend via de uitgebreide repertoire lijst. Voor het inzien van deze lijst klik hier

Live video’s

Klanten reacties

“Geachte heer Konings, uw Jazztrio ‘No Problem’ heeft voor een uiterst prettige sfeer gezorgd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Provincie.

Bij binnenkomst werden de gasten in de hal verwelkomd met een drankje en een melodieus jazzy achtergrondmuziekje. Het was nooit te luid. Altijd aangenaam om een gesprek bij te voeren. Precies zoals wij het hadden bedoeld. Wij danken u voor de muzikale bijdrage.

Met vriendelijke groet, Petra Pouwelsen, Plv. Kabinetschef van de Commissaris van de Koningin in de Provincie Fryslân”.(Provincie Friesland, Provinciehuis, Tweebaksmarkt 52, Leeuwarden).

Klik hier voor meer dan 30 klanten reacties van AllebedrijvenIn


easylistening

.

Voor solo saxofonist: klik hier

ruud

Contrabas

ton

Saxofoon

winfred

Gitaar

Kenmerken:

– Solide, betrouwbaar en klantvriendelijk.

– Conservatorium opleiding en vele jaren ervaring

– Referenties van gerenommeerde bedrijven.

Sitemap